donderdag 25 april 2024

Speciale Bolts uit Nederland

Met de Bolt Café liet Yamaha op de Tokio Motor Show al zien wat je met een beetje creativiteit van de Bolt, of XV950R, kunt maken. Dichter bij huis blijkt echter ook van alles mogelijk te zijn. Roger van de Kuinder heeft namelijk vijf specials gemaakt, met bijpassende Arai’s. Het plaatje moet immers wel compleet zijn en precies daarom is de motor handmatig gespoten door Motopaints uit Assen.

De verschillende tanks en helmen zijn inmiddels te bewonderen bij Van de Kuinder Motoren in Hilversum. Roger van de Kuinder: “We hebben een speciale Yamaha Heritage-corner in onze showroom, met werkbank en bok waardoor we op de Yamaha XV950R verschillende designtanks en de helmen kunnen tonen. Op deze manier kunnen wij klanten laten zien hoe ze hun motor kunnen personaliseren.”

De standaard XV950R kost 10.399 euro, de specials hebben een meerprijs van 2.000 euro. Het showroommodel is voorzien van het Bobber-pakket, oftewel veel accessoires. Uiteraard is dit pakket ook leverbaar, á 1.647,50 euro.

Meer informatie: www.vandekuinder.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen