Segura handschoenen voor de mooiste classic!

Door Nick in Classic & Retro, vrijdag 11 Mrt 2016 15:03
Lees gauw wat je moet doen! Classic dame Segura

Het eerste nummer van Classic & Retro ligt inmiddels bijna een maand in de winkels en de reacties zijn lovend, waarvoor enorm veel dank! Maar om onze dank nog eens wat beter uit te drukken, hebben we besloten een paar mooie handschoenen van het Franse merk Segura weg te geven. Of ja, weggeven...

Wat moet je er voor doen? Nou, we willen ons gevoel van dankbaarheid combineren met onze nieuwsgierigheid naar wat onze lezer nou eigenlijk rijdt. Het is heel simpel: upload de mooiste foto van jouw classic - origineel of verbouwd, het is allemaal goed - naar de Classic & Retro Facebook-pagina, zorg dat je de pagina geliket hebt en vervolgens kiezen wij de mooiste uit. De eigenaar van die motor mag zich vervolgens ook eigenaar van een gloednieuw paar Segura-handschoenen ter waarde van 65 euro noemen. Hoe klinkt dat?

Wacht dus geen tel langer en stuur ons die plaat! O, en mocht je Classic & Retro nog steeds niet fysiek in handen gehad hebben, schiet dan ook op, want het gaat hard. Mocht de kiosk of boekhandel hem niet meer hebben, klik dan hier om er eentje thuis te laten bezorgen. Abonnementje afsluiten kan ook, via deze link.

Tags: classic,

Gerelateerde artikelen