vrijdag 29 maart 2024

Second Adventure Parts

Zo links en rechts wordt er nog aardig wat afgereisd door avontuurlijke motorrijders. Voor lange trips die niet altijd over verharde ondergrond gaan, zijn allroads natuurlijk ideaal. Grotere tank er op, stevige aluminium (of kunststof) kofferset, flinke ruit, valbeugels en een flink rantsoen reserve-onderdelen. Alleen, na die trip zit je met een voorraad onderdelen en accessoires die je weer kwijt moet zien te raken.

Gedoe op internet, vreemden in je huis en uiteindelijk raak je de helft nog niet kwijt. Er is een andere optie, in de vorm van Second Adventure Parts van Offroadcentrum Vaassen, leverancier van tweedehands offroad-onderdelen. Je kunt daar je spulletjes in één keer kwijt en andere avonturiers hebben er een betaalbaar alternatief bij. Een mooi initiatief.

Informatie: www.offroadcentrum.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen