donderdag 28 maart 2024

Rossi’s pletterpet

AGV geeft ook ‘de normale mens’ de kans om zich even te voelen als de legendarische Valentino Rossi. Hoe? Nou door zijn Pista GP R van 2018 in de winkels te leggen!

Je weet wel, die donkerblauwe met aan de ene zijde een zon, en aan de andere een halve maan. Op de achterzijde in grote gele letters ‘Valentino Rossi’ en ’46’. AGV noemt het de ultieme circuithelm. Of dat zo is verschilt nogal per persoon, maar dat je het in ieder geval een wedstrijd op topniveau zou kunnen volhouden bewijst het slangetje dat door de helm heen is gemaakt waardoor je tijdens het rijden kan drinken. Daarbij is de helm – op het binnenwerk en het vizier na natuurlijk – vrijwel geheel gemaakt van koolstofvezel. Daardoor komt het totale gewicht uit op slechts 1,4 kilo. 

Super gaaf natuurlijk maar dat alles komt wel met een prijs. Kijk Sinterklaas of de Kerstman alvast maar lief aan, want er zal 1.500 euro neergeteld moeten worden voor deze replica.. Kost wat, zo’n handtekening van de grootmeester op het kinstuk!

Voor meer info ga je naar www.agv.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen