vrijdag 19 april 2024

Rossi gaat door!

Al liggen de jaren van vernederende overwinningsgolven ondertussen alweer een tijdje achter ons, nog steeds is Valentino Rossi een toprijder en grote publiekslieveling in de MotoGP. En terecht, want na een aantal mindere jaren op een Ducati waar hij geen vrienden mee werd, strijdt The Doctor weer volop mee voor de wereldtitel. Een comeback met glans die de Italiaan goed past.

Enige kink in de kabel is ene Marquez, die zo idoot goed rijdt, dat hij als een muur tussen Rossi en zijn tiende wereldtitel in staat. De kans is reuzegroot dat Marquez dit jaar de titel pakt en voor velen bleef de vraag dan ook: gaat Rossi nog door en mogen we een eventuele tiende wereldtitel nog meemaken?

Nou, we hebben nieuws voor jullie: de wereld kan weer ademhalen! Via Twitter vernamen we zojuist van The Doctor himself:

‘Erg blij te kunnen aankondigen dat ik bij mijn M1 en mijn mannen blijf voor de komende twee jaar!”

In een direct erop volgend persbericht laat Yamaha weten ook erg blij te zijn (joh…) dat Valentino Rossi doorgaat met Movistar Yamaha MotoGP in 2015 en 2016.

 

Foto: 2SNAP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen