vrijdag 19 april 2024

Rossi aangeklaagd na scooter-incident

Een vrouw waarmee Valentino Rossi dit weekend een kleine aanrijding had, gaat aangifte doen. Een fan filmde een incident waarbij de Yamaha-rijder tegen een vrouw reed en plaatste deze op Facebook. Nadat het filmpje ‘viral’ ging heeft de vrouw besloten dat ze aangifte gaat doen. Rossi bood zijn excuses al aan en merkte daarbij op dat het soms in het paddock gewoon te druk is. 

Tijdens dit raceweekend op het circuit van Valencia reed Rossi op de scooter in het paddock. Tegelijkertijd probeerde een vrouw met een selfiestick een foto te maken. Hierbij liep zij achteruit, waardoor zij op Rossi’s ‘pad’ belandde. Een aanrijding was vrijwel onvermijdelijk. Rossi reed tegen haar aan waarna de vrouw opzij werd geduwd. Hierna sprak het gezicht van de nummer 46 boekdelen. Hij reed geïrriteerd weg. 

Ondanks de excuses van de negenvoudig wereldkampioen heeft de vrouw tegen een Spaanse radiozender verteld toch aangifte te gaan doen. “Als het niet expres was had ik de excuses al geaccepteerd. Maar na het zien van de video denk ik er anders over. Het was niet alleen een schop, hij raakte me ook met zijn elleboog. Hij deed het bewust”, aldus Ana Cabanillas uit Puerto de Santa Maria. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen