vrijdag 19 april 2024

Ronax uit de doeken

We vallen direct met het slechtste nieuws in huis: voor een Ronax 500 moet je bijzonder diep in je buidel tasten. De GP-replica kost €100.000 en daarvoor moet je ‘m nog zelf ophalen in Dresden ook, en als je ‘m op kenteken wilt zetten moet je ook nog eens vele duizende euro’s BPM betalen.

Maar hé, dan heb je wel wat! Hier deden we de 500 al een beetje uit de doeken, maar nu is bekend dat de 499cc-tellende V4-tweetakt-motorblok 160 giftige pk’s levert en de stroomlijn inderdaad erg veel op de Honda NSR lijkt. Het feit dat de gelimiteerde oplage 46 stuks betreft, bewijst dat de Ronax een absolute knipoog naar Rossi’s kampioensmachine is.

Heb je daadwerkelijk interesse in een Ronax 500? Na je eerste aanbetaling ben je welkom om een testrit te maken op een circuit. Ben je daarna tevreden, dan wordt de bestelling afgerond en zul je een half jaar op je motor moeten wachten.

Meer informatie, alhoewel wat summier, op de website van Ronax.

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen