Remus introduceert nieuw type demper

Door Tom in Persberichten, dinsdag 14 Mrt 2017 17:03
REMUS 8 wordt de nieuwe standaard voor tourmotoren BMW R1200GS met Remus 8

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met de splinternieuwe REMUS 8 demper heeft de REMUS R&D afdeling een nieuwe standaard gezet voor tour motoren.

Het interieurdesign van de innovatieve demper biedt een groot expansie volume waardoor het vermogen en koppel stijgt in combinatie met het bekende, diepe REMUS geluid. Het geluid blijft binnen het toelaatbare en de demper wordt geleverd met goedkeuringspapieren.

Ondanks het grote volume van de REMUS 8 garandeert het slanke design eenvoudige montage van standaard zijkoffers.

De conische, achthoekige demper is beschikbaar met RVS-Mat en RVS-Zwart mantel, is intern volledig uit RVS vervaardigd en is voorzien van een carbon eindkap.

De REMUS 8 wordt beschikbaar voor tourmotoren en als eerste voor de BMW R1200GS model 2017.

Voor de BMW R1200GS met REMUS 8 stijgt het vermogen en koppel over het hele toerenbereik en neemt het gewicht af met ruim 1 kg. Uiteraard blijft de R1200GS met de REMUS 8 voldoen aan de Euro 4 normen.

Prijs
De REMUS 8 is leverbaar vanaf € 869,99 inclusief BTW bij de beter gesorteerde motordealer. Kijk op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Gerelateerde artikelen