zaterdag 20 april 2024

Räikkönen naar Everts & Friends

Voormalig Formule 1-wereldkampioen Kimi Räikkönen is één van de speciale gasten die op zondag 21 juli meedoet aan Everts & Friends op de Horensbergdam in Genk (België). En dat allemaal voor het veel verschillende goede doelen!

Vanzelfsprekend is organisator Stefan Everts trots als een pauw hierover: “Voor de toeschouwers wordt het een unieke kans om Räikkönen te ontmoeten. Bovendien zal de Fin op een crossmotor  deelnemen aan onze Cyclo MX Race en team vormen met een Belgische veldrijder. Hij zal natuurlijk ook aanschuiven aan onze handtekentafel”, aldus Everts op fmb-bmb.be, de website van de Belgische Motorrijdersbond. Als voorbereiding ging Räikkönen, eveneens teambaas van het Ice One Racing MX Team, deze week in Finland trainen met Everts.

Naast de wereldkampioenen Antonio Cairoli en Jeffrey Herlings is verder de volledige Belgische MX1-top present: Ken De Dycker, Kevin Strijbos, Jeremy Van Horebeek en Joël Roelants. Ook Johan Boonen, Mike Verstraeten en Danny Theybers zijn van de partij, naast uiteraard Stefan Everts zelf. Van buitenlandse zijde wordt het uitkijken naar Gautier Paulin, Jordi Tixier, Glen Coldenhoff, Dean Ferris, Xavier Boog, Rui Goncalves, Eric Sorby, Maria Franke, Antti Pyrhönen en velen anderen.

Meer informatie: www.evertsandfriends.be

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen