vrijdag 29 maart 2024

RAD en Falco: Klaar voor de zomer.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op de motorfiets is het dragen van aangepaste veiligheidskledij een absolute noodzaak, maar naarmate het kwik stijgt daalt vaak ook het draagcomfort. Zware motorlaarzen bijvoorbeeld, worden tijdens de warme zomermaanden vaak letterlijk een blok aan het been. De Italiaanse fabrikant Gianni Falco die uitsluitend motorfietsschoeisel produceert en bovendien heel wat ervaring heeft met warme zomers, speelt hierop in met de ‘Urban Line’. De laatste telg binnen dit gezelschap is de ‘Shiro’, een lichte, comfortabele en trendy motorschoen die daarnaast ook nog eens de nodige bescherming garandeert. Zo is de Shiro onder andere uitgerust met de innovatieve D3O protectoren aan de enkels en het scheenbeen. D3O is een polymeer dat soepel en zacht aanvoelt en daarmee dus heel comfortabel zit, maar dat bliksemsnel uithardt bij een impact. Aan de buitenkant oogt de Shiro zeer stijlvol dankzij het gebruik van waterafstotend bruin leder en canvas inzetstukken. Het geheel werd afgewerkt met een ademend en waterdicht High-Tex® membraan waardoor ook tijdens een zomerse regenbui de voeten aangenaam droog zullen blijven. Verder biedt de gebruiksvriendelijke dubbele sluiting met rits en veters een goed instapcomfort terwijl de anti-slip zool voor voldoende grip zorgt, zelfs naast de motorfiets. Ook daar voelt de Shiro zich immers bijzonder goed thuis.

Kortom, de Shiro combineert draagcomfort en bescherming en valt daarbij ook nog eens in de smaak dankzij de opmerkelijke Italiaanse styling. Ideaal voor tijdens de zomermaanden.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen