zaterdag 20 april 2024

Racetalent gezocht

Wil jij motorcoureur worden? Heb je het talent daarvoor? Geef je dan nu op voor de Talent Cup 600. Leer op een Yamaha of Suzuki het ‘vak’ en groei door naar internationale kampioenschappen in de motorsport. Afgelopen raceseizoen heeft de Talent Cup 600 zijn debuut gemaakt in de Nederlandse wegracesport. Het eerste seizoen van de Talent Cup 600 verliep sensationeel en het belooft in 2012 nog spannender te worden.

In de Talent Cup 600 leer je een coureur te worden en word je klaargestoomd om door te groeien naar hogere niveaus in de nationale en internationale motorsport. Want in de Talent Cup 600 leer je niet alleen racen, maar word je ook begeleid bij andere aspecten zoals conditietraining, techniek, media en sponsoring. Bovendien leer je van de beste. Op de baan zal je namelijk meerdere malen begeleid en gecoacht worden door ervaren coureurs. Zij gaan de ideale rijlijnen voorrijden en al je vragen over de wegracesport tot in detail beantwoorden.

Heb jij interesse om te laten zien wat je waard bent op het circuit? Ben jij tussen de 15 en 23 jaar? Surf dan naar www.talentcup600.nl of ga naar je merkdealer voor meer informatie. Je kunt je bij de dealer ook meteen inschrijven voor de Talent Cup.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen