vrijdag 19 april 2024

Raceaanbieding Yamaha

Kopers van een  YZF-R1 of YZF-R6 krijgen de mogelijkheid tot aankoop van deze supersportmotoren onder speciale circuitvoorwaarden. Hiermee wil Yamaha Motor Nederland iedere circuitrijder onder gelijke voorwaarden ondersteunen. Als je de motor alleen wilt gebruiken voor het circuit, hoef je geen BPM te betalen.

Deze raceaanbieding is geldig  t/m 31 december 2011. Voor de YZF-R1 betaal je 13.999 euro (incl. BTW, ex. BPM). Voor 9.999 euro (incl. BTW, ex. BPM) is de YZF-R6 de jouwe.

Yamaha Motor stelt als enige motormerk een complete collectie raceonderdelen beschikbaar voor iedereen die wil circuitrijden. De officiële Yamaha Motor Engineering Racing Parts (YEC) zijn via elke Yamaha-motordealer te bestellen. Deze raceonderdelen variëren van high-tech motoronderdelen, zoals speciale race-nokkenassen, tot een chassis protectorset en alle andere zaken die de voor de straat gehomologeerde motorfiets transformeren in een complete racemotor.

Voor meer informatie over de YEC Racing Parts, kijk op http://www.yamaha-racingparts.com

Iedereen die gebruik maakt van de circuitaanbieding van Yamaha Motor Nederland, wordt gevraagd twee Yamaha-badges op zijn racepak te dragen en het Yamaha Motor stemvorklogo mee te nemen in andere uitingen (websites, nieuwsbrieven, etc.). Verder is het contractueel één jaar lang niet toegestaan een kenteken voor de circuitmotor aan te vragen of deze te exporteren. 

Meer info vind je op www.yamaha-www.motor.nl of bij de Yamaha-dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen