vrijdag 19 april 2024

Puma Testastretta 3 Mid

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Met de komst van de vernieuwde Puma Testastretta 3 Mid is deze populaire halfhoge motorschoen op praktisch alle punten aangepast en verbeterd. 

Deze Puma telg heeft een compleet nieuw ontworpen olie en benzinebestendige zool met antislip profiel gekregen. De focus hierbij ligt op grip en slijtvastheid. 

Door de torsiestijfheid vormt de zool tevens een stabiel chassis voor deze nieuwe generatie Puma Testastretta. 

Een vergroot flexdeel op de hiel in combinatie met diverse stretchdelen op de wreef en een aantrek-lus aan de achterzijde maken de instap uiterst comfortabel. 

Op de meest kwetsbare plekken is gezorgd voor een stevige padding voor extra demping tijdens een impact. 

Het draagcomfort is sterk verhoogd door de compleet vernieuwde constructie van de binnen schoen. De sluiting bestaat uit een combinatie van een autolock rits op de wreef met een klittenband enkelsluiting. 

Zoals je gewend bent van Puma, zijn deze schoenen ook prima naast de motor te gebruiken vanwege de prettige pasvorm en loopeigenschappen.

De Puma Testastretta 3 Mid is leverbaar in 3 kleurvariaties, waarvan de wit/blauwe uitvoering, dankzij de perforaties in het leer uitstekend geschikt is voor de aanstaande zomer. 

De prijs van de nieuwe Puma Testastretta 3 Mid bedraagt € 159,95.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen