donderdag 28 maart 2024

Prijzen Kawasaki Versys 1000(SE) bekend

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De nieuwe Versys 1000 is zowel qua design als motorisch aangescherpt en heeft nu elektronisch aangestuurde gaskleppen. De motor is hi-tech en bijzonder rijk uitgerust. De Versys 1000 heeft onder andere Traction Control, diverse Power Modes, cruise control, Cornering Management, LED lampen en heeft radiaal gemonteerde remklauwen.  De nieuwe Kawasaki Versys 1000  is leverbaar vanaf december vanaf € 14.699,-

Kawasaki Versys 1000SE
Naast de nieuwe Versys 1000 brengt Kawasaki een exclusieve Versys 1000SE. De Versys 1000SE heeft naast alle features van de nieuwe Versus 1000 standaard vele extra’s zoals: KECS: electronische adaptieve vering – LED Cornering lights – quickshifter (up and down) – TFT display – smartphone connectiviteit met de nieuwe Kawasaki Rideology app – groot instelbaar Touring windscherm en handkappen – standaard ‘heated grips’ en Kawasaki’s unieke zelfherstellende lak.

De nieuwe Kawasaki Versys 1000SE is hiermee de best uitgeruste motor in zijn segment en is leverbaar vanaf einde februari vanaf € 17.999,-

Breed accessoire aanbod
Veel van de extra’s op de SE is als accessoire te bestellen voor de Versys 1000. Hiernaast komen er attractief geprijsde Touring pakketten met onder andere mono-key geïntegreerde zijkoffers beschikbaar.

De nieuwe Versys modellen zijn komend weekend te bekijken tijdens de Kawasaki News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen