Poll > Beursnieuws

Door Redactie in Nieuws, donderdag 19 Nov 2009 15:11
Recessie, kredietcrisis, economische malaise. Heb jij nou ook het gevoel dat deze woorden je lang niet meer zoveel raken als voorheen? m1czu5ns9h2t

Kun je alweer een beetje glimlachen om de’ hel en verdoemenis’-voorspellingen van notoire zwartkijkers en heb je wel weer vertrouwen in de toekomst? Na de EICMA in Milaan kunnen we hier toch wel weer een beetje opgelucht ademhalen.

Natuurlijk was het merkbaar dat het financieel niet helemaal top was toen de Japanners onlangs op de Tokio Motorshow hun handelswaar presenteerden en hetzelfde beeld viel in Italië op te maken.

Met name het beduidend lagere aantal echt nieuwe modellen was een teken aan de wand, maar wát er stond was om te smullen en de ‘doorontwikkelingen’ van bestaande modellen zagen ook prima uit. Uiterlijk, maar ook qua specificaties. En dan de conceptmachines!

Je zou verwachten dat de trend hierbij vooral elektrisch zou zijn, maar in plaats daarvan lijkt er een strijd losgebarsten tussen de fabrikanten wie de meeste cilinders in een frame kan proppen. Een verademing na al het groengeneuzel. Kortom, genoeg mooi spul voor volgend jaar en een hoopvolle toekomst. Wat vind jij?

Het nieuws op de EICMA is mij meegevallen
A. Er stond meer dan ik verwacht had.
B. Weinig écht nieuws.
C. Ik had op meer eco-spul gehoopt.
D. Mijn nieuwe voor volgend jaar stond er bij.
E. Nieuws? Alles is al eens bedacht…

Laat je stem horen via de ‘even peilen’-poll op www.motor-magazine.nl of stuur je mening naar motor@smm.nl onder vermelding van ‘even peilen’.

Gerelateerde artikelen