donderdag 18 april 2024

Politie zoekt doorrijder

De politie is op zoek naar de bestuurder van een Volkswagen Polo die na een aanrijding met een motorrijder op de Wibautstraat, doorreed. De motorrijder raakte gewond en ligt nog in een ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde in de nacht van 17 op 18 augustus rond half drie 's nachts. De automobilist kwam uit de richting van de Ruyschstraat en stak de Wibautstraat over. Daar kwam de auto in botsing met de motor, die juist optrok bij het groene verkeerslicht. De motorrijder raakte zwaargewond terwijl de automobilist doorreed in de richting van het 's Gravesandeplein en de Zeeburgerdijk.

De politie is op zoek naar deze automobilist wiens auto aan de voorzijde beschadigd is geraakt. Het gaat om een personenauto van het merk Volkswagen, type Polo, bouwjaar tussen 2000 en 2002. De auto heeft een donkere kleur. Bij de botsing verloor de auto de rechter koplamp, de grille en het VW-logo.

Mensen die meer informatie hebben die kan leiden naar de identiteit van de automobilist worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Het Parool
Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen