donderdag 28 maart 2024

Polen naar Bikers’ Classics

Goed nieuws over de Bikers’ Classics op Francorchamps. De organisatie heeft Doug Polen gecontracteerd. De Amerikaan legde in 1991 en 1992 het complete WK Superbike-veld zijn wil op. Vanwege de speciale aandacht die de beginjaren van het WK Superbike-kampioenschap tijdens deze editie van de Bikers’ Classics krijgen, is Polen een meer dan welkome aanvulling op het ‘classic racing’-evenement.

Twintig jaar na zijn WK Superbike-zege in Francorchamps is Polen met een Ducati 888 dit weekend een van de grote namen tijdens de Bikers’ Classics. Met ook zijn voormalige concurrenten Raymond Roche, Fabrizio Pirovano, Stéphane Mertens, de eerste Britse Superbike-racewinnaar Terry Rymer en verder Freddie Spencer en Steve Baker op de deelnemerslijst heeft de jubileumeditie van de Bikers’ Classics veel in zich.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen