vrijdag 19 april 2024

Pioniers gezocht

Ben jij flink vooruitstrevend en hou je wel van een uitdaging? Mooi! Schrijf je dan in voor de Open eSBK. En doe het snel, want dit jaar gaat de elektrische motorcompetitie namelijk al van start. Er zijn in 2019 twee raceweekends. Eerst tijdens de Ducati Club Races van 24 tot en met 26 mei en dan de Gamma Racing Day van 16 tot en met 18 augustus, beiden inderdaad op het TT Circuit Assen.

De Open eSBK is een nieuwe klasse speciaal voor elektrische motorfietsen. Iedereen kan meedoen, zelfs als je nog maar weinig circuitervaring hebt. Maar ook ervaren coureurs kunnen zich uitleven dankzij verschillende klassen voor straatmotoren en prototypes.

Organisator Jeroen Goudswaard: “We hopen dat eigenaren van elektrische motorfietsen meedoen, maar dat we ook motorfabrikanten kunnen overtuigen hun machines aan het werk te zetten. Samen kunnen we zo laten zien hoe gaaf en leuk elektrisch vervoer is!”

In samenwerking met Electric Motorcycles Nederland is het trouwens mogelijk om een elektrische motorfiets voor een weekend te huren en mee te doen. 

Meer informatie: jeroen.goudswaard@openesbk.com of +31 (0)6 52 51 96 44.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen