donderdag 28 maart 2024

Piaggio verlengt gratis accessoires-actie

Piaggio Vespa BV heeft besloten om de campagne met 150 euro aan gratis accessoires bij aankoop van een nieuwe scooter te verlengen tot aan het einde van dit jaar. Deze actie geldt voor nieuwe scooters van Piaggio, Vespa, Aprilia en Gilera.

“Veel kopers van een nieuwe scooter overwegen tegelijkertijd toch al vaak de aanschaf van accessoires als een extra hoog windscherm, chroomaccenten, een topkoffer of bijvoorbeeld een helm,” verklaart Alex van den Hoff, country manager van Piaggio Vespa BV.

“Het feit dat zoveel kopers van een nieuwe scooter van dat aanbod gebruik hebben gemaakt, is voor ons voldoende reden om de actie tot aan het einde van 2011 te continueren.”
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen