vrijdag 29 maart 2024

Pas kort voor Argentinië duidelijkheid voor Herlings

Nee! Niet alleen Jeffrey Herlings zal dit geroepen hebben nadat hij in het Spaanse Albaida een breuk in zijn rechtervoet opliep. Heel de Nederlandse motorsportwereld moet dit – en waarschijnlijk nog wel wat meer krachttermen – geroepen hebben. Wij in ieder geval wel.

Hoe nu verder? Jeffrey liet zich dezelfde dag ‘s avonds nog in België opereren door zijn vertrouwensarts dokter Claes. Over wanneer de viervoudig wereldkampioen weer op zijn KTM kan stappen, is op dit moment nog niets te zeggen. Zeker is wel dat het zijn voorbereiding, zowel fysiek als rijtechnisch, op het seizoen 2019 volledig in de war schopt.

Jan Boer van MOTO73 zocht vanmorgen contact met Pit Beirer, verantwoordelijk voor de motorsport bij KTM. Hij liet aan Jan het volgende weten: ‘De operatie is goed verlopen. Of Jeffrey in Argentinië zal kunnen rijden, zal pas kort voor die wedstrijd worden besloten.’

Foto: KTM

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen