zaterdag 20 april 2024

Parkeerkaartje Sluis ook voor motoren

De motorrijdster staat er bedremmeld bij op de parkeerplaats bij het voormalige Zwinmuseum. Ze wil een middag aan het strand liggen in de gemeente Sluis en heeft net een parkeerkaartje gekocht voor haar vervoermiddel. Maar waar moet ze dat kaartje laten?

Bij alle geparkeerde auto's ligt het kaartje achter de voorruit. De motor heeft echter geen voorruit en het exemplaar van de motorrijdster heeft ook geen uitsteeksels of klemmetjes waar makkelijk een papieren parkeerbewijsje aan is te bevestigen is.

“Bovendien kan elke automobilist mijn kaartje pakken om een dagje gratis te parkeren. Hoe bewijs ik dan dat ik vier euro had betaald?”, aldus de motorrijdster. Wij vinden dit op z’n minst een goede vraag. Wie heeft de oplossing? Reageren mag altijd!

Binnenkort meer over deze wonderlijke parkeerregel in de altijd gezellige Zeeuwse gemeente Sluis.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen