vrijdag 19 april 2024

Opstappen mien jong!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op zaterdag 5 juli van 12.00 tot 17.00 uur organiseren de MAG en Triumph Motorcycles Groningen een promotiedag. We willen motorrijden speciaal onder de aandacht brengen van jongeren, maar iedereen is welkom!

Daarom is er op zaterdag 5 juli de mogelijkheid voor iedereen – ook als je nog net geen 18 jaar bent – om motorrijden eens zelf te ervaren. Op het terrein van de Triumph-dealer kun je zelf, onder begeleiding, op een motor rijden. Triumph Nederland stelt die dag ook al haar 34 kw-motorfietsen beschikbaar voor een proefrit.

Onder het genot van een drankje word je door het MAG-team bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en speerpunten van de MAG, de enige echte belangenvereniging voor motorrijders.

Er zijn verschillende Triumph-modellen beschikbaar voor een proefrit, je kunt mooie Triumphs en Harleys bekijken, kleding passen, etc, Kortom, er is voor elk wat wils. En dat allemaal met een gezellig muziekje!

Waar moet je zijn? Je bent welkom bij Triumph Motorcycles Groningen, Oeverkruid 6 te Groningen.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen