zaterdag 20 april 2024

Opstapdag minibikes Staphorst

Op 14 juli kunnen jonge aanstormende talenten tussen 10:00 en 17:00 uur proefrijden op een minibike op het terrein De Tippe te Staphorst . Motorclub AMBC zorgt voor alle beschermende zaken, zoals kleding en helmen. Naast de proeverij van minibikes, zal er op motorsportgebied nog veel meer te zien zijn. Er worden o.a. demo’s gegeven met racemotoren en zijspannen.  Daarnaast wordt er op 14 juli de regionale toerrit ‘Meppel Motor Run’ gehouden, waardoor heel Staphorst in het teken staat van motoren.

Jaren geleden heeft motorclub AMBC een traject opgezet voor jonge motorliefhebbers. Op het plaatselijke evenemententerrein De Tippe konden en kunnen elke dinsdagavond clubleden trainen met hun minibike. Vele tientallen jeugdige racertjes zijn er wekelijks met ouders en familie te vinden. Inmiddels zijn de rijders uit de beginjaren van dit traject doorgestroomd naar hogere niveaus in de wegracesport.

Meer weten over de opstapdag? Kijk dan op www.ambc-staphorst.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen