vrijdag 29 maart 2024

Open dag EagleRider

Op 27 augustus houdt EagleRider open dag. Het pand op de Vergertweg 255 in Enschede is die dag het podium voor fraaie presentaties, dikke Harley-Davidsons, lekkernijen met een Amerikaans tintje en nog veel meer moois.

Je bent welkom van 10:00 tot 18:00 uur. Om 11:00, 13:00 en 15:00 uur worden diverse presentaties gegeven. Hoe en wat? Dat wordt pas op de open dag zelf bekend gemaakt. Dus stap 27 augustus op de motor naar EagleRider in de pittoreske wijk van Enschede om dat te ontdekken!

In MOTO73 nummer 17, die op 18 augustus verschijnt, staat een uitgebreide reisreportage die wij met EagleRider door Nederland maakten. Daarvan presenteren wij op www.motor.nl dan tevens een videofilm.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen