vrijdag 19 april 2024

Opel komt wel erg dichtbij…

Het moet niet gekker worden… Voor het eerst plaatsen wij een bericht over Opel op MOTOR.nl. Niet vreemd als je naar bovenstaande afbeelding kijkt. De One Euro Car toont aan hoe Opel vindt dat elektrische mobiliteit er in de toekomst uit moet komen te zien. De ‘Euroknaller’ heeft inderdaad veel weg van de Carver One en doet ons ook een beetje denken aan een Spyder.

De cijfers voor deze auto met snelwegallures zijn: 100 kilometer voor één euro, een derde van het gewicht van een moderne compacte auto en een topsnelheid van 120 km/u. Deze concept-car creëert een nieuwe klasse van elektrische lightgewicht voertuigen. Speciaal voor jongeren vanaf zestien jaar zouden er zelfs versies met een begrensde topsnelheid van 45 km/u komen.

De toekomst? Nog een paar jaar en we weten het…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen