Op je eigen motor naar de MotoGP van Valencia!

Door Tom in Persberichten, donderdag 31 Aug 2017 13:08
Motorjournalist, MotoGP liefhebber en Spanjofiel Mink Bijlsma van MotoGP Kampeer Reizen heeft voor jou de oplossing! Mink logo

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Altijd al graag een keer naar de MotoGP van Valencia gewild? Maar je vindt het te ver rijden? En vliegen/autohuren/hotelletje nemen is niet jou manier om de MotoGP te beleven? Dan heeft motorjournalist, MotoGP liefhebber en Spanjofiel Mink Bijlsma van MotoGP Kampeer Reizen voor jou de oplossing! MotoGP Kampeer Reizen organiseert dit jaar een reis naar Valencia waarbij je motor met bagage en al per vrachtauto naar Alicante gebracht wordt, terwijl jij relaxt en comfortabel vliegt. Daar aangekomen staat je stalen ros te wachten die jou in 3-dagen via een enórme omweg en de meest fantastische stuurwegen naar het circuit van Valencia brengt. Onderweg slaap je in kleine sfeervolle 'Fonda's', bij het circuit kun je je eigen tent op slaan (of toch een hotel nemen) en deze Spaanse GP in al zijn facetten mee maken. Laten we er dit van zeggen: dat moet je eens meegemaakt hebben!

Na afloop van de MotoGP staat er nog een 2-daagse route op de (digitale) rol die je naar Barcelona brengt, vanwaar jij terug vliegt en je motor teruggebracht wordt naar Nederland.

Niet alleen een GP bezoek dus, maar ook een mini motorvakantie met zeven dagen puur motorplezier.

Info: www.motogpkampeerreizen.nl

Gerelateerde artikelen