vrijdag 19 april 2024

Ook veel nieuwe Harley-kleding

Terwijl wij nog aan het genieten zijn van de lekkere (na)zomer, is Harley-Davidson met de gedachten al veel verder. Eerst in 2013 met de nieuwe modellen en nu in de herfst met de nieuwe kleding. Duidelijk mag zijn dat de werkplaatsstijl van de jaren vijftig als inspiratiebron gold. Maar dan wel met het comfort van nu natuurlijk.

Dit jaar legt Harley in de mannencollectie een accent op sportieve kleding. De jacks houden je op een warme dag koel door de vochtdoorlatende stof. De stof heeft verder antibacteriële eigenschappen en dat is wel zo fris. UPF-30-bescherming is speciaal tegen schadelijke UV-straling. Vrolijke kleurencombinaties, zoals blauw en crème en koraal, kenmerken de vrouwcollectie. Ook dit arsenaal is geïnspireerd op de jaren vijftig.

Let op, de collectie is slechts gelimiteerd beschikbaar bij officiële Harley-Davidson-dealers. Meer informatie vind je op www.harley-davidson.eu/motorclothes.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen