donderdag 28 maart 2024

Ook nat tijdens Q1 Supersport

De WK Supersport rijders reden gisteren op een doorweekt Assen tijdens de eerste kwalificatie. Aan het einde van de eerste kwalificatie stormde Andrea Antonelli van het Goeleven Kawasaki Team naar de snelste tijd, die hij net voor de neus van ParkinGO MV Agusta Corse rijder Christian Iddon weg pakte. Het verschil tussen beide rijders is 0,085 seconden.

Mathew Scholtz bracht zijn Suriano Racing Team Suzuki naar de derde plaats, daarmee was hij sneller dan Kenan Sofuoglu, Michael van der Mark, die een valpartij had in bocht tien aan het begin van de kwalificatie, en Alex Baldolini. Een zevende kwalificatie tijd was weglegt voor Roberto Rolfo, een rijder die bekend staat voor zijn vaardigheden tijdens natte weeromstandigheden.  

Foto: 2Snap

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen