vrijdag 29 maart 2024

Onlangs geflitst bij Gilze-Rijen?

Op de N282 nabij vliegveld Gilze-Rijen tussen de Bredaseweg en Zwartevenseweg zijn 168 mensen onterecht geflitst. De flitspaal die daar op 30 juni ingeschakeld werd, stond nog ingesteld op een snelheid van 70km/u, terwijl de geldende snelheidslimiet op het stuk 80km/u is.

Degenen die de beruchte ‘gele factuur’ op de deurmat hebben gehad, kunnen gerust zijn, binnenkort ontvangen ze een brief van het Centraal Justitieel Incasso Bureau met daarin een kwijtschelding van hun boete. Wie het geld reeds heeft overgemaakt, krijgt het teruggestort.

Vooralsnog staat de flitspaal uit, maar opnieuw instellen vereist geen hogere wiskunde, dus de verwachting is dat hij volgende week weer paraat staat om je op de gevoelige plaat vast te leggen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen