zaterdag 20 april 2024

Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op zaterdag 28 februari 2015 wordt voor de negende keer de Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek georganiseerd door Oldtimer Bromfietsclub 1 op 25 in de Eurohal en Colibrihal vd Valk te Zuidbroek (10.000 m2 overdekt en verwarmd direct aan de A7). De beurs is inmiddels uitgegroeid tot de grootste 1-daagse oldtimer tweewieler beurs in Nederland en is open van 9.00 tot 16.30 uur.

Naast de grote onderdelenbeurs zullen er weer veel oldtimers te zien zijn door diverse verenigingen. Entree is slechts 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis en tevens is het parkeren gratis.

Kom dus zeker kijken op deze gezellige beurs!

Meer info vind je op www.1op25.nl.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen