donderdag 18 april 2024

Nu jubileumvoordeel op Suzuki V-Strom 650

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Tien jaar geleden lanceerde Suzuki de V-Strom 650, een unieke motor met een ultiem comfortabele zitpositie, een aansprekend stoer uiterlijk, een vlijmscherp stuurkarakter en een ongekend soepel vermogen. Een succesformule die tot op de dag van vandaag voortduurt, want de V-Strom 650 staat al 10 jaar lang bovenaan de lijst van bestverkochte middenklasse all-roads in Nederland! 

Een slimme keuze

De V-Strom 650 biedt een uniek totaalpakket, hierdoor heeft dit model al van vele duizenden motorijders het hoofd en hart samengebracht. Een V-Strom is namelijk niet alleen een verstandige koop, hij biedt ook nog eens oneindig veel motorplezier, waar je ook rijdt. 

Wie jarig is trakteert!

Daarom presenteert Suzuki deze zomer een aantrekkelijke jubileumactie. Wie deze zomer een nieuwe V-Strom 650A aanschaft, krijgt namelijk niet alleen (heel toepasselijk) € 650,- jubileumvoordeel, maar ontvangt bovendien gratis een TomTom RIDER navigatiesysteem t.w.v. € 399,-. Hiermee loopt het voordeel op een nieuwe V-Strom 650A op tot ruim € 1000,-. 

Met een aantrekkelijk jubileumvoordeel, het extra comfort van een TomTom RIDER en de zekerheid van 3 jaar fabrieks- en mobiliteitsgarantie* is de V-Strom 650 veelzijdiger en slimmer dan ooit tevoren. 

Er is al een Suzuki V-Strom 650 vanaf € 8.999,-** 

Ga nu naar uw Suzuki dealer voor een proefrit of vraag direct online een offerte aan op www.suzuki.nl/offerte. 

 

* Indien onderhoud volgens de voorschriften is uitgevoerd bij officiële Suzuki dealer 

** Prijs exclusief € 650,- jubileumvoordeel. De Suzuki V-Strom Jubileumactie duurt t/m 30 augustus 2014 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen