vrijdag 29 maart 2024

NSF100 Championship trekt naar Berghem

Circuit Park Berghem is zaterdag 20 april het toneel voor de tweede wedstrijd in het Molenaar NSF100 Championship. In twee races gaan de jonge talenten deze dag opnieuw de strijd met elkaar aan op identieke Honda NSF100’s. Verwachte aanvangstijd van de eerste wedstrijd is 14.00 uur. De toegang voor publiek is gratis.

De eerste wedstrijd in Brakel werd gewonnen door Djim Ulrich, die daarmee automatisch het klassement aanvoert. Hij wordt op de voet gevolgd door Victor Steeman en Kevin Mijwaart. In Berghem gaan de coureurs bepalen wie de koploper wordt of blijft in het kampioenschap. Het niveau van alle rijders is van hoog niveau en trainer Joey Litjens, oud-GP-coureur, verwacht dan ook een spannende competitie.

Adres
Circuit Park Berghem
Zevenbergseweg 45
5351 PG Berghem (Oss)

Een actueel overzicht van de wedstrijddata, de tussenstand en de namen van de coureurs staan op www.nsf100championship.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen