donderdag 28 maart 2024

Nog meer accessoires van Harley

Een brandend bericht in onze inbox want Harley-Davidson heeft haar toch al ongelooflijk uigebreide accessoirecatalogus aangevuld met enkele nieuwe onderdelen. Denk daarbij aan het Ventilator Compact Detachable Windshield. Maar dat is niet alles. Zo is er een heel nieuwe lijn beschikbaar met de naam Slipstream Collection. In deze lijn vind je allerlei onderdelen terug die extra aerodynamisch zijn vormgegeven.

Er zijn nieuwe schokbrekers beschikbaar, custom wielen en het mooiste een zogeheten Plastic Scraper. Dat is een handig apparaatje waarmee je je kostbare chromen delen kunt ontdoen van alles wat er op aangekoekt zit. Ideaal gereedschap om de gesmolten resten van je schoenzolen weer van je uitlaatdempers af te krijgen. We noemen maar iets…

Meer informatie staat op www.harley-davidson.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen