vrijdag 29 maart 2024

Nog één nachtje slapen

Wie marketing studeert moet stage aan lopen bij Ducati, want daar weten ze precies hoe dat moet. In plaats van simpelweg een model op beurzen te promotoen en ergens in het jaar te gaan leveren, maken de Italianen er een feestje van en zorgen ze ervoor dat het model op dezelfde dag bij al haar dealers onthult wordt.

ONTHULLING
De onthulling van Ducati’s langverwachte Scrambler 1100 is morgen, aanstaande zaterdag 14 april dus en je kunt de tijd wel raden. We zullen ‘m even militair aankondigen: 1100 uur! Affirmatief?
Over hoe de onthulling exact verloopt wijdt Ducati niet uit, dus daar zal iedere offociële dealer wel een leuke eigen draai aan geven.

Als je geïnteresseerd bent, zul je vast de dichtstbijzijnde al wel weten te vinden, maar voor de volledigheid kun je hier alle dealers vinden.

De Scrambler 1100 is er vanaf € 15.29 ,- en is er ook in 35 kW-uitvoering vor het A2-rijbewijs.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen