Nieuwe modieuze syteemhelm van Premier

Door Ad in Persberichten, maandag 09 Apr 2018 03:04
Systeemhelm is compromis tussen integraal- en jet helm. premier delta helm

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

 

Nieuw in de 2018 Premier collectie is de DELTA. Een modieuze flip up helm met een hoge kwaliteit, deze systeemhelm is de perfecte compromis tussen een full-face en een jet helm. Met zijn moderne, strakke lijnen zorgt het voor een optimale geluidsarme helm waardoor de helm ideaal is voor een lange trip of voor sport gebruik.

Het praktische mechanisme aan de onderkant van de helm waarmee het kinstuk open en dicht gaat is makkelijk te bedienen met één hand, ook wanneer men dikke winterhandschoenen draagt.

Het ventilatiesysteem bevat drie regelbare ventilatieopeningen. De eerste bevindt zich op het kinstuk, en de andere twee bevinden zich aan de bovenkant van de helm. Deze zorgen ervoor dat frisse lucht de helm in kan komen en weer kan verlaten.

De buitenschaal is gegoten in thermoplastisch materiaal dat zeer resistent is. De binnenkant is gegoten in gedifferentieerde dichtheid EPS, in twee maten, om maximale bescherming te garanderen.

DELTA wordt geleverd met een in policarbonaat gegoten transparant vizier, deze is 2.2 mm dik, anti kras behandeld en wordt standaard geleverd met een Pinlock® antifog lens.
De helm heeft tevens een donker zonnevizier, krasbestendig en is inklapbaar door een knop op de onderkant van de schaal. Het vizier kan gemakkelijk worden aangepast en vervangen zonder dat je gereedschap nodig hebt.

De anti allergie voering is volledig afneembaar en wasbaar.
De kinband heeft een micrometrische quick release sluiting.
Een verwisselbare windstopper en neusbescherming zijn standaard inbegrepen.
Bluetooth voorbereid, waardoor de kabels makkelijk geplaatst kunnen worden.

Deze systeemhelm is beschikbaar in verschillende designs, verkrijgbaar in maten XS tot en met  XL.
DELTA is gehomologeerd volgens de huidige standard ECE 22-05.
Premier geeft op alle helmen 5 jaar garantie, mits na aankoop geregistreerd op www.premier.it

Meer info en dealeradressen via de importeur IGM Trading BV te Hengelo: http://www.grandcanyonbike.eu/premier-helmen

Gerelateerde artikelen