donderdag 28 maart 2024

Nieuwe Ducati dealer

Ducati haar dealernetwerk heeft uitgebreid. Voor de regio Rotterdam en Den Haag is namelijk een Ducati exclusive dealer aangetrokken; Scarpa Moto.

Onbekend met het Italiaanse merk is Scarpa Moto niet, aangezien het zich vanaf het begin in 2009 bezig heeft gehouden met onderhoud aan Ducati’s. Daarnaast hebben Ronald Schoenmakers en Bert Kooij (de mannen rechts naast het logo) een verleden bij Ducati Rotterdam. De derde medewerker van het bedrijf, Tom Homs, heeft eveneens veel ervaring in de motorbranche en is afkomstig van Motor Mercuur.

Overigens heeft Scarpa Moto nog geen showroom, maar daar wordt op dit moment voor gezorgd. In het pand naast de werkplaats worden straks alle Ducati’s geplaatst. Vanaf 1 maart is de showroom gereed en kun je de nieuwste modellen in de zaak aantreffen. Om het dealerschap in te luiden houdt Scarpa Moto tijdens het weekend van 29 en 30 maart een openingsweekend. Dan is er uiteraard de mogelijkheid om demo’s van Ducati te rijden. De nieuwe Ducati dealer vind je aan de Kolding 18 – 20 in Barendrecht.

Website: www.scarpamoto.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen