Nieuw: Rukka Thund-R

Door Daniel in Persberichten, dinsdag 14 Feb 2017 12:02
Het nieuwste laminaatpak van Rukka is voorzien van alle innovatieve technologieën en voor elke motorrijder bereikbaar. De ultieme combinatie van protectie en comfort. Nieuw: Rukka Thund-R

De Thund-R heeft een Gore-Tex Pro 3-laags laminaat constructie met een uitneembare thermo voering. Volledig uitgevoerd doorstaat het pak de meest extreme weersomstandigheden maar kan aangepast worden tijdens de warmere dagen voor een optimaal draagcomfort. 

Het bekende ‘veiligheid en comfort’ van Rukka wordt onderstreept door de toepassing van de gepatenteerde Rukka D3O protectoren. Deze zijn nauwelijks voelbaar maar bieden wel de nodige protectie. Bovendien zijn zowel de jas als de broek voorzien van elastische panelen voor een perfecte pasvorm. 

Rukka’s Antiglide systeem voorkomt het glijden op de zadel en gecombineerd met de AirCushion techniek zorgt dit voor een maximaal zitcomfort, ook tijdens langere ritten.

De jas en de broek zijn eenvoudig aan elkaar te ritsen en zijn voorzien van voldoende waterdichte zakken.

Maten en prijzen

De jas is beschikbaar in zwart en fluor geel in de maten 46 t/m 66 met een adviesverkoopprijs van € 699,- De broek kost € 579,- en is leverbaar in het zwart in de maten 46 t/m 66, ook in verkorte en verlengde maten.

Het pak is verkrijgbaar bij onze Rukka dealers, kijk voor een overzicht op www.hocoparts.nl.

Gerelateerde artikelen