vrijdag 29 maart 2024

Nieuw bij Jopa, PMJ jeans

Ontstaan in 2009 uit passie voor de motorrijder in combinatie met een bedrijf die 30 jaar ervaring  heeft op het gebied van kledingproductie en mode!

Na een jaar van studie en planning hebben we een “modieus- en stijlvol product” ontworpen wat tegelijkertijd gemaakt is voor de motorrijders. Het idee was om de ultieme jeans te ontwerpen die comfort en luxe uitstraalt, maar vooral beschermingbiedt en lichamelijke schade kan voorkomen tijdens ongevallen.

De PMJ-collectie speelt in op de behoeftes en details die een motorjeans tegenwoordig op technisch gebied moet kunnen waarborgen, namelijk comfort, veiligheid en gemak/eenvoud. Voordat het product in de markt kwam is het eerst uitvoerig en intensief getest om zeker te stellen dat de jeans voldoet aan de eisen en verwachtingen van de (eind)gebruikers.

De PMJ-collectie is ontworpen met zekerheid en een veiligheidsniveau hoger dan alle andere modebroeken. Ons doel is het creëren van een product die gemaakt is van technisch vooruitstrevende materialen die een uitstekend niveau van veiligheid kunnen garanderen met oog voor fashion.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen