dinsdag 19 maart 2024

MyDucati App: De wereld altijd bij de hand

Ducati lanceert MyDucati App, de mobiele app waarmee alle fans te allen tijde in contact kunnen blijven met de Ducati wereld en alles op één plek kunnen vinden.

Dankzij de MyDucati App versterkt de in Bologna gevestigde motorfabrikant de relatie met zijn community en biedt Ducatisti een op maat gemaakte ervaring en geprivilegieerde toegang tot het Ducati universum. In feite is er veel unieke content voor de leden, zoals toegang tot besloten evenementen en exclusieve previews van het nieuwe gamma.

De app biedt tal van mogelijkheden om het maximale uit MyDucati te halen. In de  Garage sectie kunnen klanten op elk moment de documentatie van hun motorfietsen raadplegen en altijd hun Ducati Card- het officiële Ducatista-document – bij zich hebben. Hier kunnen liefhebbers de Ducati van hun dromen configureren, opslaan en delen met vrienden en dealers. Daarnaast kunnen de fans de sectie ook aanpassen met een foto van hun eigen Ducati.

In de ruimte gewijd aan Ducati Dealers is het mogelijk om de dichtstbijzijnde dealer te vinden op basis van geolokalisatie, de beschikbare diensten te raadplegen en op te slaan als favoriet om eenvoudig contact met hem op te nemen of met een simpele klik een afspraak te maken voor een proefrit. Terwijl in het News gedeelte de liefhebbers in real time toegang hebben tot alle informatie over nieuwe diensten en evenementen georganiseerd door Ducati over de hele wereld, met een notificatiesysteem dat hen altijd op de hoogte houdt van het belangrijkste nieuws.

Om de gebruikerservaring zo boeiend en gepersonaliseerd mogelijk te maken, biedt MyDucati een systeem van badges aan die na afloop van de verschillende secties worden geopend. Door het bereiken van de doelstellingen kunnen de abonnees toegang krijgen tot promoties en gepersonaliseerde diensten op basis van de interesses en voorkeuren die ze binnen de applicatie hebben kenbaar gemaakt.

De MyDucati App is beschikbaar voor iOS en Android en kan gratis worden gedownload in de Apple Store en Play Store. Gebruikers die al geregistreerd zijn bij MyDucati hebben snel toegang tot de app met dezelfde login die ze op het web gebruiken.

De app heeft ook een sectie die gereserveerd is voor de Desmo Owners Club (DOC) community, waar clubleden hun passie voor Ducati kunnen delen en kunnen profiteren van alle initiatieven en voordelen die voor hen gereserveerd zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen