vrijdag 29 maart 2024

Motorspektakel in Barcelona

MARC MARQUEZ, ALEIX ESPARGARO, BRADLEY SMITH, ALVARO BAUTISTA, SCOTT REDDING E.V.A. gaan de strijd aan op de Dirt Track in Barcelona. En het is niet zo maar een strijd en niet zo maar een wedstrijd. In een speciaal gebouwd Dirt Track stadion zoeken de coureurs in een heftige en flitsende strijd de limiet op. Ze strijden tegen elkaar, maar ook tegen coureurs uit andere disciplines van de motorsport. Een Dirt Track competitie bestaat uit een aantal korte wedstrijden van twee minuten op een zogenaamde Oval.

Rondom deze Oval is een geweldig stadion gebouwd waardoor de stemming en sfeer nog verder kan worden opgezweept. Er wordt door alle coureurs sensationeel gereden op Enduromotoren  en Supermotards. Om de coureurs te dwingen te driften en spectaculair te rijden, zijn de voorremmen verwijderd.  

Sporttravel organiseert op veler verzoek een reis naar dit motorsport spektakel in Barcelona. Maar wanneer je naar Barcelona gaat, moet je natuurlijk ook genieten van de andere geneugte van het leven. Barcelona staat immers bekend om z’n cultuur, z’n uitgaan en ook het eten en drinken.

Arrangement:

Je vertrekt op zaterdagochtend van Schiphol naar Barcelona en verblijft in het luxe 4* hotel SB Icaria. Zaterdag aan het einde van de middag vertrekken we naar het Palau Sant Jordi stadion waar de beste plaatsen gereserveerd zijn voor het  unieke Superprestigio 2014 spektakel. 

Het nachtleven van Barcelona kan na afloop van het evenement worden bezocht. 

Zondagmiddag is de retourvlucht naar Nederland.

Meer info op sporttravel.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen