vrijdag 29 maart 2024

Motorrovers opgepakt

Kijk, dat lezen we graag. Deze week werden een aantal criminelen aangehouden die verdacht worden van de diefstal van een serie motoren. Nog mooier: op dezelfde dag werden er in een zeecontainer in het havengebied zes motoren teruggevonden!

Dus, voor een ieder die er heilig van overtuigd is dat de politie niets doet aan motordiefstal, heb hoop. Er wordt echt iets aan gedaan! Zeker in de Randsteden blijkt het vaak voor slachtoffers van diefstal een zinloze stap om aangifte te doen. In veel gevallen moet de sterke arm der wet de zaken simpelweg ‘op de berg’ gooien omdat er te weinig tijd is om alles te onderzoeken. Dat het in deze zaak om een bende ging is daar het bewijs van: Georganiseerde misdaad heeft veel meer prioriteit.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen