zaterdag 20 april 2024

Motorrit voor KWF Kanker-bestrijding

Vorig jaar verloor Patrick Buschman uit Breda zijn moeder aan kanker. Dit was zijn motivatie om iets te doen aan deze ziekte. Als motorliefhebber organiseert hij nu op zaterdag 15 oktober een tourrit om geld in te zamelen voor het KWF. Er hebben zich al honderden mensen aangemeld op de Facebookpagina van deze actie.

“We gaan een relaxte rit van rond de 140 kilometer maken in het midden van het land. We starten centraal in Meerkerk bij het Autogrill restaurant. In Meerkerk nemen we een kopje koffie of thee en vanaf daar voert de route ons langs mooie wegen en dorpjes op weg naar Wijk bij Duurstede. Op deze mooie locatie wacht een heerlijke lunch op ons met broodjes, koffie en thee. Nadat we de innerlijke mens de juiste aandacht hebben gegeven, rijden we verder en maken we mooie bochten door de natuur. We eindigen weer waar we begonnen zijn in Meerkerk en nemen daar afscheid van elkaar”, aldus Buschman op de website van deze actie

Op de actiepagina op KWF.nl vind je de voortgang van dit goede initiatief. De organisatoren stelden zich als doel om €2500,- op te halen, maar tot nu toe werd er al €2640 gedoneerd. Dus vind je dit een goed initiatief en wil je meerijden? Meld je aan via de website. Niet meerijden, maar wel doneren kan ook, zie daarvoor bovenstaande link van de KWF-actiepagina. Aanmelden is verplicht (i.v.m. ontvangen van de route) en kan tot vandaag 19.00u.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen