vrijdag 29 maart 2024

Motorrijdend Nederland kiest massaal voor gehoorbescherming op maat

Alpine Hearing Protection heeft tijdens de vorige editie van de MOTORbeurs Utrecht een recordaantal motorrijders van gehoorbescherming op maat voorzien. MOTORbeurs bezoekers kunnen ook dit jaar op de stand van Alpine extra voordelig gehoorbescherming laten aanmeten. Iedereen die zich van te voren inschrijft op de speciale actiepagina, maakt bovendien kans op het terugwinnen van het complete aankoopbedrag.

RELAXTER RIJDEN MET ALPINE MOTOSAFE CUSTOM 4D

Dat je tijdens een motorrit je gehoor moet beschermen, is voor de meeste motorrijders geen nieuws meer. De harde windruis kan al binnen enkele minuten onherstelbare gehoorschade aanrichten. Motoroordoppen horen daarom net als goede handschoenen, een helm en een stevige broek bij een standaard motoruitrusting. Veel motorrijders gebruiken universele motoroordoppen, maar ook steeds meer mensen zijn bereid om te investeren in op maat gemaakte gehoorbescherming. Alpine Hearing Protection lanceerde vorig jaar tijdens de MOTORbeurs haar gloednieuwe MotoSafe Custom 4D oordoppen. Deze op maat gemaakte oordoppen zijn zeer enthousiast ontvangen door motorrijdend Nederland. Dankzij de digitale scan- en productietechniek sluiten de oordoppen zeer nauwkeurig aan op het oor. Hierdoor is zowel de pasvorm als het comfort optimaal. Met de Minigrip uitneemhulp kun je de oordoppen makkelijk en snel uit je oren halen. Verder zijn de oordoppen stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en de voornaam van de eigenaar. Je kunt kiezen uit diverse filters met verschillende dempingswaarden. Zo is er voor ieder type motorrijder een bijpassende oplossing.

LAAT JE HUIDIGE SET GRATIS LEKTESTEN

Heb je al op maat gemaakte oordoppen in je bezit? Ook dan loont het om tijdens de MOTORbeurs een bezoekje te brengen aan de stand van Alpine. Bijvoorbeeld voor een gratis lektest. Op maat gemaakte oordoppen gaan gemiddeld 4 à 5 jaar mee. Daarom is het advies om oordoppen die drie jaar of ouder zijn te laten controleren. Op de stand van Alpine kunnen de specialisten je vertellen of jouw oordoppen nog voldoende demping bieden, ook als ze van een ander merk zijn.

OORDOPPEN OP MAAT VOOR SLECHTS € 99,-

En? Ben je overtuigd om ook over te stappen op gehoorbescherming op maat? Dat komt goed uit! Tijdens de MOTORbeurs betaal je voor oordoppen op maat (inclusief verliesregeling en Alpine Clean!) slechts € 99 in plaats van € 138,95. Je profiteert dus van € 39,95 korting! Je vindt Alpine tijdens de MOTORbeurs (14 t/m zondag 17 februari) in hal 11 van de Jaarbeurs Utrecht, stand D005. Je kunt voor het laten aanmeten van gehoorbescherming direct plaatsnemen. Het aanmeten neemt slechts een kwartiertje van je tijd in beslag. De gehoorbescherming wordt (zonder afspraak) op de stand aangemeten door een van de specialisten.

WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG

Wil je kans maken op het terugwinnen van je complete aankoopbedrag van je op maat gemaakte gehoorbescherming? Schrijf je dan in via deze pagina! Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Elke beursdag wordt er een winnaar uitgekozen, die hier een week na de beurs bericht van krijgen.

 

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen