vrijdag 19 april 2024

Motorrijden verboden voor Manchester City-spelers

Manchester City-spits Mario Balotelli prees zich afgelopen week gelukkig met de aanschaf van een volledig uitgeruste Harley-Davidson met alle mogelijke extra's, maar kreeg van zijn club geen toestemming het ding te besturen. Dat zou de verzekering van de club niet accepteren, zo meldt The Sun.

De 20-jarige Italiaan werd volgens een bron compleet uitgelachen toen hij bij de club aankwam met het verzoek om de motor te mogen berijden. Clarence Seedorf en Roberto Carlos kwamen al eens in een vergelijkbare situatie terecht. Ze richten team Seedorf RC3 op, waarmee ze gingen deelnemen aan de GP. Zelf mogen ze geen motor rijden omdat dit contractueel is vastgelegd. Zij waren echter beiden van deze clausule op de hoogte.

Bron: Spits
Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen