dinsdag 16 april 2024

Motoren kijken? Ga naar Brussel!

En nee, dit heeft niets te maken met een protest tegen de EU. Veel leuker namelijk is een bezoekje aan de jaarlijks terugkerende Salon in Brussel. De gecombineerde auto/motortentoonstelling mag weliswaar een zware nadruk op de vierwielers hebben. Wie goed oplet, of gewoon weet waar hij moet zijn, vindt in Paleizen één en drie al het aanstaande motorgeweld voor 2012.

Voor de liefhebbers, terug van weggeweest is de Biker Parade, Alle motorrijders worden op zaterdag 14 januari 2012 om 18.00 uur uitgenodigd in het Jubelpark (Brussel). Van daaruit rijden de deelnemers in groep richting Heizel, waar ze gratis toegang krijgen tot de motorpaleizen die uitzonderlijk open blijven tot 22.00 uur.

Alle info is te vinden op www.autosalon.be.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen