MOTOR Reizenspecial komt naar je toe!

Door Tom in MOTOR Magazine, donderdag 11 Mei 2017 10:05
Dubbel zoveel leesplezier dus. MM Reizenspecial 2017

Naast editie 5 van MOTOR Magazine, valt een dezer dagen ook de Reizenspecial op je deurmat. Dubbel leesplezier gegarandeerd! Wat kun je verwachten van onze special? Een paar hoogtepunten op een rij:

Bergpassen bucketlist 
Velen gaan op reis met slechts één doel: die éne bergpas pakken waar je al jaren sterke verhalen van vrienden over moet aanhoren.

De betere reismachines
Huiverig om met je R6 of Hornet lange afstanden te maken? Een paar toer, sport/toer en allroads op een rij voor serieus kilometervreten. 

Regelgeving
We vatten Europa in cijfers samen. Gemiddelde brandstofkosten bijvoorbeeld, maar vooral wat je kwijt bent als je iets sneller rijdt dan toegestaan.. 

R1-Sjaak
We horen opperreiziger Sjaak Lucassen uit over zijn trip naar de Noordpool. In de voetsporen van ontdekkingsreiziger Roald Amundsen probeert Sjaak op zijn trouwe Yamaha het centrum van het onherbergzame poolgebied te bereiken.

Dit, en véél meer lees je dus in onze Reizenspecial. Geen abonnee? De special komt natuurlijk ook in de betere winkels te liggen. Of je bestelt hem online. Kijk dan ook meteen even naar onze aantrekkelijke abonnementen!

Gerelateerde artikelen