donderdag 28 maart 2024

MotoGP naar Texas

Na veel gesprekken en wat ophef is eindelijk besloten een derde Amerikaans circuit aan het programma van de MotoGP toe te voegen. Naast de al opgenomen Mazda Raceway Laguna Seca en de Indianapolis Motor Speedway, zal er vanaf 2013 ook gereden worden op het nieuwe Circuit of the America’s (COTA) in Austin, Texas. Van 19 t/m 21 april 2013 reist het  MotoGP-circus af om daar drie dagen lang hun kunsten te laten zien.

 “We zijn erg blij dat we samen gaan werken met het Circuit of the Americas. Op deze manier wordt ons programma in de VS verder uitgebreid. We zien grote kansen om de MotoGP aan de man te brengen en meer fans te krijgen. Via het Texaanse circuit zullen die doelen sneller bereikt worden,” liet Dorna-baas Carmelo Ezpeleta weten.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen