dinsdag 23 april 2024

MOTO73 Race of the Champions

Het zal een soort eregalerij van kampioenen worden, de MOTO73 Race of the Champions, zondag 25 september op het TT-Circuit Assen. Tijdens deze laatste race voor het Nederlands kampioenschap wegrace 2011 komen enkele kersverse kampioenen in actie, zoals het zijspankoppel Bennie Streuer/Kees Endeveld en de kampioen in de klasse Dutch Supersport  Stuart Voskamp.

Maar nog niet alle titels zijn vergeven. Het wordt zeker spannend in de klasse waarin de Nederlands kampioen niet bekend is, zoals de 125cc. Er zijn vier kandidaten die in Assen moeten uitmaken wie komend jaar als Nederlands kampioen door het leven mag gaan.

Ook in de internationale Supermonoklasse is de titelstrijd nog open. Lex van Dijk uit Purmerend is de grootste kanshebber. Op de wedstrijddag zondag 25 september (aanvang 11.00 uur) krijgt het publiek waar voor haar geld, want er komen maar liefst acht klassen, waaronder de 3D-cup (foto) aan de start. Meer info: www.smaracing.nl/Moto73-race-of-champions

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen