woensdag 24 april 2024

Monster 1200S EICMA’s mooiste

De Ducati Monster 1200S heeft zoals verwacht de titel EICMA’s mooiste motor’ gewonnen. De nieuwste Monster versloeg in een spannende strijd de MV Agusta Turismo Veloce 800 en de Aprilia RSV4 Factory ABS. Vooral die laatste is opvallend, want echt veel nieuws had moederconcern Piaggio niet te melden.

En inderdaad, driemaal een Italiaanse motor, maar dat krijg je als je het Italiaanse tijdschrift Motociclismo de verkiezing laat organiseren in Italië tijdens een Italiaanse beurs met voornamelijk Italiaanse bezoekers. Denken wij…

In totaal lieten ruim 10.000 bezoekers hun stem achter. Helaas is helaas niet bekend gemaakt op welke plaats de eerste niet-Italiaan staat.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen