vrijdag 26 april 2024

MON-directeur en Barry Veneman naar de KNMV UPDATE

Van links naar Barry Veneman, Johan Becker en Leon Giesbers (foto: Ad van de Graaf).

UPDATE 24-6-2011

BERICHT 23-6-2011
Op de eerste trainingsdag van de TT heeft de KNMV in Assen bekend gemaakt dat MON-directeur Johan Becker per 15 september overstapt naar de KNMV. Hij is de opvolger van technisch directeur Irma Dijksterhuis, die de KNMV gaat verlaten. Becker (54) is sinds twaalf jaar directeur bij de MON. Hij heeft, samen met de KNMV, veel contacten met allerlei overheidsinstanties gehad over het veiligstellen van accommodaties. Dat zal ook één van zijn belangrijkste taken bij de KNMV zijn. Met de aanstelling van Becker heeft de KNMV een 100%-motorsportliefhebber binnengehaald.

Barry Veneman (34) wordt per 1 januari fulltime bondscoach voor de wegrace bij de KNMV. Als zodanig is hij de opvolger van Hennie Lentink. De KNMV was op zoek naar iemand die geen verdere commerciële bindingen binnen de wegracewereld heeft. Zoals bekend is Lentink actief met CRT, dat de KNMV Cup organiseert alsmede allerlei circuitdagen. Veneman zal aan het eind van dit seizoen stoppen met de actieve wedstrijdsport. Veneman is de tweede bondscoach op de loonlijst van de KNMV. Leon Giesbers vervult deze functie al enkele jaren voor de cross.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen